söndag 3 februari 2013

Första träningen på fotbollsplan vid mossen

Idag blev det en utflykt bort till fotbollsplanen vid mossen. Det blev till att hoppa och skutta en bit, och sen åka i famnen en bra bit, för att återigen få skutta en bit till. Kändes långt att gå. Men väl där fick vi en liten lek och träningsstund. Än så länge jobbar vi mycket på att hitta bra belöningar, och inte fullt så mycket på att träna. Att jaga en leksak som satt fast i kopplet var en toppen-grej. Full fart på grabben. När han fick tag på skinnet kampade han duktigt!

Det där fårskinnet smakar riktigt gott!

Funkar bra att slänga fram som belöning när han kom på en inkallning också, och sen är det bara att leda med honom ;o)

Medan Husse och Vessla tränade sina pass pausade vi och tränade passivitet. Det funkade så bra i slutet att Diesel nästan somnade i min famn. Mattes rumpa fick dock vissa köldskador av att sitta på en tunn jacka på marken. Måste komma ihåg sittunderlag nästa gång!!!

Vessla var jätteduktig idag! De körde en kedja med inkallning med ställande, rutan, metallapport och vittring, och sååå bra! Bra ställande, jättebra skick till rutan, bra ligga kvar, och bra spring till Husse, lite hjälp att komma in på rätt sida, metallen gick bra, kunde önskat lite bättre tempo, vittringen så passade hon på att rensa området där pinnarna låg på naturligt godis innan hon tog rätt pinne och kom in med jättebra! Skoj att se henne så pass pigg och duktig! På hemvägen låg Diesel och latade sig i Husses famn nästan hela vägen hem. Strax innan vi kom fram så mötte vi Linda och Pontiac. Då blev Diesel glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar