lördag 2 februari 2013

Ett litet pass på åskväders

På kvällen har vi besökt Göteborgs Hundarena och framför allt tittat på de vuxna hundarna när de tränat. Diesel skötte sig riktigt bra. Nästan lite för lugn. Men när vi väl vara igång och tränade lite så var han med och följde bra efter mig. 

Vessla och Husse jobbade på avslut på rutan.


Fin profil har han, Diesel.

Diesel passade på att få hälsa på lite människor. Eller var det människorna som passade på att hälsa på honom? Diesel testade i alla fall Inas näsa och den var god.

Men han fick sitta kvar i famnen och gosa en stund ändå.

Även Inger var framme och hälsade på Diesel. I slutet av träningen fick han sitta i hennes famn också, medan Matte hjälpte till att plocka ihop lite träningsgrejer. Nyttig träning för grabben.

Tiden var uppdelad i först fri träning för alla, sedan 15 minuter/vuxen hund. Här var det Ina och Dixis tur. Först fritt följ. Fint!

Läggande under gång, och Dixi lipar åt Ina.

Tandvisning tränades det på också. Duktig hund! Husse kunde inte skrämma henne.

Dixi, det gäller att ha tungan rätt i mun!

Den här bilden bara måste jag ta med. Kolla de lysande ögonen i bakgrunden.. Hur många par ser ni?

Zimla och Patricia körde bland annat hoppapport och då lyckades Zimla fastna på bild, annars var hon tyvärr mest suddig. Hon är väl för snabb antar jag.

Patricia gömde sig under inkallningen, men Zimla hittade henne.

Inger och Lycka, som gjorde det bästa genomförda träningsprogrammet som vi sett! Såg verkligen jättebra ut!

Även Lycka fick visa tänderna för Husse, och hon satt jättesnällt kvar vid Inger sida! Duktig tjej!

Vessla och Husse jobbade mycket på fritt följ när det var deras tur. Matte och lillbebis störde bara lite när vi satt vid sidan om. Men annars gick hon fint. Får se om Husse lägger upp någon filmsnutt senare. Eller lite kommentarer.

Efter träningen bjöd vi på semlor, och fick en liten skön samlingsstund där vi kunde prata igenom träningen. Det var riktigt trevligt och gott! Nästa gång får Matte och Diesel vara lite mer aktiva. Nu har vi känt på lokalen och lärt oss att man kan slappna av, och sova en stund på golvet. Tack till alla inblandade! Ingen nämnd ingen glömd.

1 kommentar:

  1. Tack för semlan och en trevlig tränings stund.
    Hoppas vi syns snart igen.
    Kram Inger&Lycka

    SvaraRadera