fredag 22 februari 2013

Lite foton från de senaste dagarna

Många av fotona blir på Vessla och Diesel tillsammans, men det är ju då man själv har möjlighet att fotografera. Annars sitter det ju en liten grabb nästintill klistrad vid en. Och misstolka mig inte, jag är väldigt nöjd med att han är skönt följsam, men för fotomöjligheter är det lite svårt. Under vårt köksbord/avlastningsbord för alla hundgrejer har vi stora lådor med ännu mera hundgrejer. Det upptäckte Diesel snabbt, men nu har han hittat en ny användning av dem. 

Om man klättrar upp med framkroppen på lådan når man bättre upp till stora Vessla. 


Men att lådan hade hjul under sig var nog inte med i beräkningen, för vips så var han ute på golvet och inte i skydd under bordet längre.

Men han är inte den som är feg. En tass om Vesslas hals ;o)

Här ligger Diesel och dragkampar lite med Matte.

När Matte och Vessla dragkampar kommer han och vill vara med.

Då blir det trevägsdragkamp.

Sen smyger han in och lägger sig mellan lådorna igen.

Visst är de söta tillsammans!

Och appropå söta tillsammans. Den här bilden måste jag bara visa. Stor och liten grabb äter samtidigt. Jodå, än så länge står Pandas matskål kvar i köket med mat i, och peppar peppar, men Diesel har inte gjort mer än något försök att komma åt den, och då har han fått träna på att sitter man lugnt och stilla så kommer det en godbit.

Ikväll blir det ett träningspass på Åskväders tillsammans med Husse och Vessla och förhoppningsvis Linda och Pontiac. Ska försöka få lite bildbevis därifrån. Nu ska vi ta och lägga upp en liten plan över vad vi vill träna på ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar