onsdag 20 februari 2013

Lite foton från träningen på åskväders

En liten uppdatering till från träffen i söndags. Vi mötte upp Ina, Dixi, Inger, Lycka, Patricia, Zimla och Peppe på åskväders för ett träningspass. Fick en bunt med bilder från Patricia som var duktig och fotade en massa under träningen i söndags. För fler foton titta in på Patricias hemsida. Den egna kameran tränade platsliggning. Hmm... måste träna mer på det där med att ha egen hund och fota ;o) Men nu fokuserade vi på hundträning. Följa efter övningar utan att springa fram till alla andra.

Gick bra. Han följer ganska naturligt. Han var tvungen att nosa av människorna ett varv först, men sen följde han med bra.

Belöning med en kamptrasa som jag knytit fast i kopplet för att ge Diesel lite mer utrymme att jobba i.

Vi passade på att få till lite valpinkallningar med andra personer än Husse som höll i halsbandet. Nyttigt!

Här har Diesel upptäckt att han inte var den enda valpen i lokalen. Han såg sig själv i spegeln och fick ta sig en rejäl titt, innan vi kunde jobba vidare.

I andra passet testade vi lite hopp över hinder. Duktig kille. Han fick hoppa mellan Husse och mig, och även testa att hoppa till Ina. Det var inga problem där heller. Åtminstone inte så länge det fanns lite godis att tillgå, eller en kamphandske ;o)

Matte börjar nog redan bli gråhårig. Hahaha, sliter sitt hår ;o) Men lillpysen sköter sig bra!

Hantering hann vi också med, och det gick bra det också.

Men sen tog energin slut...

Husse och Vessla la fokus på energi och attityd och det blev mycket fritt följ och bra belöningar. Här jagar Vessla Husse med kampen i munnen. Party!

Ett stort tack till Patricia för bilderna! Tack till alla andra för hjälp under träningen! Det var ett skoj pass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar