tisdag 19 februari 2008

Ny dag i Örebro

Gårdagen avslutades med att Vessla blev lite dålig i magen. Det hade nog blivit dels lite för mycket hästskit i valpmagen under gårdagen och sen lite mer stress än vanligt. Hon är ju inte van vid att ha lekkompisar hos sig hela tiden. Så på kvällen, smet hon ut i hallen och gjorde en nr 2 på mattan innanför ytterdörren. Sen när vi gick ut så blev det 3 ggr till. Ooops. Lilla vännen. Men under natten klarade hon sig bra. För säkerhets skull så tog jag ut henne vid halv fem, men då fick jag dra med henne ut, för hon ville bara lägga sig igen.
Idag har vi tagit det lite lugnare. Vi gick en promenad i nationalparken upp mot Ånnaboda. Så det blev koppelpromenad. Vessla och Basti lyckades ju leka med varandra ändå. Men det blev ju inte så mycket spring som igår. Tyvärr var kameran hemma under den här turen, men vädret var heller inte riktigt anpassat för fotografering, ganska grått.

På eftermiddagen var det Geishas tur att få hitta på något roligt. Hon fick simträning i en bassäng och jag följde med som fotograf, medan Vessla låg kvar i bilen och skulle tugga på ett oxöra. Vessla var extremt trött i bilen på väg till Geishas simträning. Hon satt framme, nere vid mina fötter, och jag kunde inte låta bli att fota henne lite.

Sen kommer lite bilder på en simmande tös. Sååå duktig. Det var jätteskoj att se henne simma. Hon var så duktig. Fler bilder och mer om simningen finns ju självklart på Geishas blogg.

När vi kom tillbaka till bilen så låg oxörat orört. Hon hade inte orkat, utan vi misstänker att hon hade sovit mest hela tiden och sen vaknat till när vi kom ut. På hemvägen fick Vessla och Geisha dela baksätet. Och Vessla passade på att krypa riktigt nära Geisha. De är så söta tillsammans och funkar väldigt bra ihop. Vessla respekterar Geisha bra. Det har varit en gång som Geisha verkligen sa till Vessla. Men då fick hon faktiskt skylla sig själv, för hon mopsade sig och fräste till åt Geisha först. Fredrik stod och matade fiskarna och Vessla som är matgalen som få, tyckte att det luktade ljuvligt gott och skulle fräsa bort Geisha, som fräste tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar