måndag 18 februari 2008

På besök i Örebro

Så var vi då framme i Örebro. Tågresan gick nästan löjligt lätt. Vessla är ju en sån kung! Visserligen ville hon inte gå in i tåget på egen hand, det är ju en gigantisk lutning på trappen. Så Husse fick lyfta in henne. När tåget rullar ut från perrongen så lägger hon sig ner och sen ligger hon nästan hela resan. Ibland kom det någon och satt mittemot oss och då blev hon lite glad och ville hälsa. Ett ungt par kom och satte sig mittemot och killen hälsade på henne, sen la hon sig och slocknade på hans fötter ;o) Sen när det var dags att stiga av tåget så var det återigen vild protest. Alltså var det bara att böja sig ner och plocka upp henne i famnen, dvs en hoffe på ca 20 kg i famnen och 10 kg ryggsäck på ryggen. Pust!

Nedan följer lite bilder från dagen. Vi åkte ut till stallet och hundarna fick springa omkring och leka en massa, medan Annelie och Annika fick ut en tur på varsin häst. Euroasien Basti (7.5 månad) och Vessla lekte för fullt, medan gammeldamen Geisha (snart 12 år) övervakade mest. Det blev en blandning mellan full jakt av varandra, stå upp och brottas och sen små vilopauser när de passade på att dricka en massa vatten. Det var en helt ljuvlig dag. Efteråt har hundarna varit gruvligt trötta. De slocknade i köket, som syns på några av de sista bilderna.

















2 kommentarer:

  1. Härligt att se att det funkar tillsammans alla tre, två lekkomba-tanter och en annan tant :-)
    Hon är jättefin Geisha!

    Kul med sovbilderna på slutet, så fic det gärna se ut varje kväll och middag!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Så ni är ute i stora vida världen!!

    Jag har en fråga om bloggar du har nog svaret. Om jag har fattat det rätt så kan man inte skriva kommentarer i flera tex. kullsyster Vinnas utan att vara "medlem" inlogad"

    Är det jag som inte är så smart på detta med blogg?

    Hoppas att ni har det bra

    SvaraRadera