söndag 3 februari 2008

Träning på sbk göteborg

Äntligen dags att titta till den andra brukshundsklubben i Göteborg. SBK avdelning Göteborg var en ganska stor klubb, med cirka 500 medlemmar. De hade en stor klubbstuga och gott om plats på planerna såg det ut som. Fast om det är 500 som ska träna samtidigt kan det nog bli trångt ;o) Det var i alla fall lite folk i gång, eller de satt i alla fall några i klubbstugan ;o) Men vi gick ut och tränade en liten stund. Vi jobbade vidare med inkallningar.




Kontakt, genom att man vänder sig från hunden och hon får jobba sig runt.



Sen blev det ett par, men vad hittade jag här då? När Vessla börjar springa iväg och hitta på egna äventyr så hittar plötsligt Husse en rolig godishög och Vessla kommer springande, men är hon för långsam så finns det ju inga godisar kvar, för då har Husse ätit upp allihopa! 1:a försöket, för långsam...



2:a försöket, för långsam...

3:e gången gilt, nu jäklar ska jag vara snabb nog sa Vessla och tokrusade fram! Jippy!

Sen tyckte Vessla att det var hennes tur att bjuda på något roligt! Hmm.. skulle inte den där hänga bland de andra där bakom? Men Husse bytte med en godbit.


Kolla nu (klicka på bilderna och titta ordentligt) på Husses vänsterhand, Vesslas högra fot, Vesslas ögon och klickertummen. Snyggt eller vad?

Som avslutning kontakt och följsamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar