söndag 27 januari 2008

Hoffeträff

Söndag och hoffeträff i Kungälv igen. Vädret var återigen med oss och solen strålade och värmde så skönt. Det var ganska blåsigt, men eftersom planen är stor så gick det att hitta en del där det var lite mer lä. Till vår stora glädje kom en annan hoffevalp till träffen denna gången. Bergenhovs Agunia (Maja), som är ungefär en månad äldre än Vessla.


Anna med Baxi var självklart med. Här i uppvärmning innan vi började med att köra serpentiner idag igen.

Maja spanar.

Maja med Matte

Serpentinträning, Vessla och Husse jobbar på med kamp mellan och runt de andra hundarna.

Majas tur och hon visade också stor glädje.

Sen kom Majas uppfödare Jennie, och då blev Maja överlycklig!


Det var visst fler än jag som fotograferade. Och här fotograferade vi visst varandra. Patricia är bakom kameran och Mixa sitter snällt jämte.

Vi passade på att träna lite koppelträning och hundmöten tillsammans med Maja och hennes matte.

Jennie visar fotposition med Maja.

Mixa


Jennie med Elvis.

Demi springer med kongen i munnen och sen får hon hoppa efter den. Härligt att se hennes glädje.

Patricia och Grosse kampar om kongen. Hon fick kämpa lite för att få igång honom. Patricia testade även att kampa med Vessla och Vessla bjöd glatt till med ordentlig kamp. Tyvärr hade jag inte kameran i händerna då.

Grosse med blicken fäst på kongen, snart flyger han högt upp i luften.

Grosse och Demi sprang lite med varandra.

Slutligen fick Vessla hälsa lite på hästen som gick i en hage precis jämte planen. Hästen var nog väldigt van vid hundar. Vessla var nyfiken men blev kanske lite skrämd när han lyfte upp huvudet och kom närmare. Då skällde hon till en gång, men sen var det bra med det.

Vi har haft en underbart trevlig dag. Vädret var ljuvligt och vi höll ut riktigt länge. Njöt av att solens strålar värmde. Och duktiga hundar och mattar och hussar. Underbart, längtar tills nästa träff redan. Vi håller tummarna för att få samma tur med vädret då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar