måndag 3 mars 2008

En tråkig och en rolig nyhet

Första fästingen är plockad för i år. Det var katten som hade en sittandes mellan skulderbladen. Huva, äckliga små kryp! Avskyr verkligen fästingar!

Den andra och roliga nyheten är att sista gadden har ramlat ut ur valpens käft!!! Så nöjd och glad nu! Som vi har väntat. Tror förresten att Vessla är på väg att gå in i en fällningsperiod. :o(

Toppenfint väder nu så jag ska ta och packa ihop lite prylar och traska ut på en gång. Det verkar vara 9 grader varmt (fast jag tror mätaren sitter i solsken just nu) och solen bara tokstrålar med en klarblå himmel till akompanjemang!

1 kommentar:

  1. Här ramlar det tänder och päls oxå :) Vilse har några tänder kvar att tappa, men han har aldrig varit speciellt bitig så det gör inget att nån vass är kvar. Pälsen har varit på väg av ett tag nu. Massa små ulliga tussar ligger överallt och de fastnar överallt; i munnen, ögonen, soffan, vantarna :)
    Jobbigt med fästingar redan! Men med den här "vintern" är det inte så konstigt. Det har visst synts en huggorm i Malmslätt förra veckan oxå... så våren är på väg med alla äckliga kryp som hör till.
    Ha det gott!

    SvaraRadera