lördag 29 mars 2008

Utställning Åby

Så var det dags för andra utställningen. Idag var det Specialklubben för Shih-tzu som höll en inofficiell utställning på Åby travbana. Det var väldigt skönt att få vara inomhus idag, för det var grått och ruggigt utomhus. I det stora hela så känns det som att det var en lyckad utställning. Det gick bra mycket bättre i ringen idag. Vessla stod bra och still. Hon hoppade inte ens på domaren (Erica Winberg), utan stod kvar när hon kom fram och kände igenom henne. Och hon följde med och rörde sig bra när vi skulle springa. Så på så sätt så var jag väldigt nöjd och glad med dagen.





Vi kom hem med ett HP och följande kritik.
Mycket bra typ. Feminint huvud. Korrekt bett. Mycket bra hals och rygg. Bra bröstkorg. Utmärkt benstomme. Rör sig mycket bra, bra steglängd.

Dagens vinnare var Bergenhovs Antos (Anton) och BIM blev Bergenhovs Agunia (Maja). Ett stort grattis till er bägge!

4 kommentarer:

  1. Hej på er och tack för inlägget...Vesslas kritik var verkligen inte fy skam den heller..verkligen jättefin..jag kommer noog å ställa båda dagarna i Avesta i Juni...kul att äntligen få träffas...Såg att ni var i Åby på utställningen, precis där bor våra bekanta som vi var ner till i höstas..så vem vet vi kanske kommer ner och Fightas...;)
    Ha det gott och sköt om er..!!

    SvaraRadera
  2. Grattiskramar till gott resultat och utmärkt omdömme! Hihi kul att tösen "kunde uppföra sig"!!! Hon är ett charmtroll, det bara är så.
    Tass och kram från alla oss i Örebro!

    SvaraRadera
  3. Stort grattis! Förstod av kommentaren här att ni skall till Avesta!? Om jag inte miss minner mig så skicka ni mail om att dela stuga där uppe va? Vi har bokat på ett vandrarhem. Skall bli kul med två dagar hoffe=)
    Syns till helgen kanske!? MvH
    Ina&Mindi

    SvaraRadera
  4. grattis till fina utställningsresultat! :)
    jag ska höra med "mamma ida" om hon kanske också har lust att komma till Avesta för att titta på sina vackra barn!

    SvaraRadera