torsdag 3 april 2008

Skogspromenad i fiiiiiint väder!

13 grader varmt och solen bara strålar ut värme och ljus och det är så underbart! Men först några bilder på Vessla och Panda som kelar, eller kanske man ska säga, vem biter vem?



Men nu till dagens promenad i det underbart ljuvliga vädret. Vi mötte en katt i skogen, och det var inte vår! Det var en liten katt som var ute och gick i band. Den blev lite rädd när jag och Vessla kom, men sen kaxade den till sig och ställde upp sig med sidan vänd mot oss och gjorde sig så stor som möjligt. Vessla var väldigt lugn och snäll! Sen blev det lite posering uppe på en sten, eller man kanske ska kalla det miljöträning ;o)


Och sen mötte vi en tjej i skogen som satt på huk invid ett träd, gissa vem som blev galen ;o) Nu skulle Vessla bara hälsa, för sitta på huk i skogen, det måste betyda att man vill hälsa. Jag kämpade på med Vessla och fick henne lite lugnare, så att hon kunde sätta sig ner, och så fick hon faktiskt hälsa. Sen blev det mer poserande uppe på en sten, med framtassarna på en annan sten.


Sen mötte vi en tjej med en liten pudelliknande hund, som jag pratade med en god stund, med Vessla sittande mellan mina ben och hon var faktiskt ganska snäll och lugn. Och så blev det självklart lite fotografering längs med vägen. Vitsipporna har kommit fram från under snön.


Sen kom det ett jättegäng med stavgångare som gick om oss innan vi kom ut ur skogen. Så nu är vi hemma igen och i alla fall jag är ganska trött. Vessla tog ett pass med att jaga katten ur sängen och sen genom lägenheten, medan jag sitter och skriver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar