måndag 20 oktober 2008

Besök under helgen.

Vi har haft besök i helgen av Husses bror, Hans. Vessla har varit väldigt nöjd. Trevligt med besök, och speciellt av någon som stannar hela helgen och leker en massa med henne. I söndags tog vi en promenad i Vättlefjäll. Vi gick upp på utkiksplatsen. Vessla fick clementin av Hans.


Men dessförinnan hann hon kika lite på ett vattendrag. Får jag bada?

Ska bara kika lite på vattnet...

Kika nära på vattnet... oops.

Lite posering uppe vid utkiksplatsen. Hon börjar faktiskt ha formen av en hoffe nu förtiden.

Huvud mot blå himmel.


Efter ett antal småbad i gyttjepölar så gick vi avslutningsvis ner till sjön och så fick hon möjlighet att simma, dvs tvätta av sig gyttjan ;o)
Vessla simmade iväg så glatt så. Nästan lite för glatt. Hon simmade bort längs stranden och eftersom det var höga klippor där så skulle hon inte kunna ta sig i land igen. Som tur är vände hon när vi ropade på henne, men oj vad hon tappade i simkunnighet i vändningen.


Elaka vatten som började skvätta på henne. Hon blev riktigt sur på vattnet och högg efter det. Vilket ju inte förbättrade simkunnigheten precis. Men sen lugnade hon ner sig och tog sig in till land igen. 

Hmm... kan man hoppa i häruppifrån?

Det ser lite farligt ut. Tack för att du inte försökte hoppa i här, utan lyssnade på Husse och gick ner till stranden först istället. 

Hmm... jo, det är en Vessla på bilden. Hittar ni henne? Hon hugger efter gräset som vajade framför henne. 


Vessla skötte sig väldigt bra under helgen. Hon fick en lång promenad varje dag och sen några mindre turer. Med lite lek inomhus och lite små träningspass med klickern så var hon väldigt nöjd. Vi fick till och med spela Mah Jong i massor med timmar utan att hon protesterade, utan hon låg i lugn och ro och vilade sig. Självklart blev det även en massa kel och gos. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar