söndag 5 oktober 2008

Helguppdatering från Västkusten

I helgen har det regnat och blåst och stormat, men mellan varven har det varit fint och vi har varit ute och både tränat och tagit kort. När vi tog de här korten (i inlägget) var det till och med blå himmel. Temperaturen är skön för Vessla är mycket piggare. Men det börjar kännas att man snart inte kan gå utan handskar när man tränar. Här letar Vessla lite godis, efter en väl genomförd fotosession inför 1-års-dagen. Kolla in ögonfläckarna!


En lurig Vessla försöker övertala Husse till att ge henne en godisbit.


Vessla lyckades, smask!


Lite apportering hann vi med att träna. Det är en övning som verkligen har börjat lossna!


Vi har börjat träna med en tennisboll utomhus. Vi försöker få upp hennes intresse för att jaga, fånga, hämta och avlämna. Det går framåt. Men vad hon gör här, de vet ingen. ;o)





Vi är igång och letar efter ett läderföremål, som vi tänkte försöka göra till en favoritleksak. Tyvärr hittade vi ingen i affärerna idag. Funderar på att beställa en från Canis. Vi vill ha en sån som Mindi har... ;o) Den ska vara liten och smidig att ha med sig och mycket älskad av Vessla. Inga krav, va? ;o)

Helgens träning har gått fortsatt bra. Weasly har varit framme någon kort stund, men snabbt försvunnit igen. Det moment som vi inte fått till speciellt bra än är ställande under gång. Men vi har heller inte tränat så mycket på det, vilket nog till stor del beror på att man gärna vill belöna med en kastad leksak bakom henne. Det är kul att se att man kan börja se tendenser till ett fint och glatt fotgående, frivilligt!

1 kommentar:

  1. Hihi.. en sån som Mindi har=) Kan medela att den är inte smidig att ha med sig=) Men det är högt älskade så man får köpa de gångerna den sitter fast i ryggen å man får hela hunden på sig istället*ler* Vi övervägde starkt att inte köpa den, men som tur var var Stefan med å han köper gärna grejer till Mindi å tur var väll det=) Kram

    SvaraRadera