söndag 12 oktober 2008

Lördagsfacit

Idag provade vi på ett par träningspass varav ett ute på planen i Bur. Tyvärr regnade och blåste det (vilket vi inte brukar träna i) och det gick väl rätt så dåligt. Dålig koncentration, dålig fart och dåligt tålamod. Ja, detsamma gällde Vessla.

På eftermiddagen när vädret var bättre skulle vi köra lite hemma på planen men då tittade istället Weasly fram. Hon stack två gånger till andra hundar och var allmänt slö (även om det stundvis var bättre än på förmiddagen). Det är så svårt att veta när hon är på och när hon inte är det, samt om man ska försöka få igång henne eller avbryta det hela på ett tidigt stadium. Ibland kommer hon igång efter ett tag och ibland funkar det inte alls, så det är svårt att veta. Man lär sig kanske till slut att hitta signalerna, men fram tills dess får man väl förvänta sig att det blir såhär ibland. Trenden är iaf klart bättre än på börsen och det är vi glada för. Vesslas trend alltså...

1 kommentar:

  1. Hej på er...
    Nu har vi fixat en tillfällig lösning på datorn, kopplat in en skärm, så det verkar inte vara någe fel på hårddisken...:)

    Ha de gott..

    Kramizar från Oss....;)

    SvaraRadera