söndag 16 december 2007

10 veckor

Så kommer då 10 veckorsbilderna. Vi har även varit förbi vetrinären och vägt Vessla. Hon väger nu 9.6 kg. Hon har alltså vuxit en hel del på de 2 veckor hon varit här.


Efter att ha besökt vetrinären och även hälsat på hemma hos Mattes bror, så besökte vi en stor djurbutik här i närheten. Det är skönt att det finns någon butik som Vessla får följa med in i. Hon traskade runt och nosade nyfiket på allt spännande. Och det fanns massor med trevliga tjejer som man fick hälsa på och bita och tugga lite på. Det där med långt hår var jätteskoj! Vi träffade även ägaren till Vesslas farfar! Inte nog med att man träffar någon som känner till hoffen, men att det ska vara någon som har en släkting också. Det är inte illa. Det var alltså ägaren till Gårdvarens Öppna Vidder. Vessla stormtrivdes med uppmärksamheten som hon fick i butiken.

Idag har träningen varit mest social. Efter den här öppningen på dagen så var Vessla ganska trött och hon har sovit mest hela eftermiddagen. Skönt när man själv vill koka knäck och fixa lite inför julen. ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar