lördag 8 december 2007

Dusch och kloklippning

Idag har vi testat att duscha och det gick helt ok. Först skulle Vessla bita vattnet lite, men sen lugnade hon sig och stod faktiskt stilla och blev duschad. Efter torkning så passade vi på att klippa klorna. Husse satte sig på en stol med Vessla i famnen och klippte lugnt klorna. Vessla höll sig relativt lugn, fast vi kom fram till att man inte ska sitta för nära köksbordet, för det kan man ju tugga på tyckte tjejen. ;o)

Nu ligger hon och återhämtar sig i sin bädd. Lugn och fin. Hon har dock börjat få perioder då hon går upp i energi och blir ett litet bit och tuggmonster. Vi kan inte riktigt bestämma oss för hur vi ska reagera. Ska man vänta ut beteendet eller ska man korrigera? Väntar man ut så hittar hon på så mycket bus som hon bara kan och om man korrigerar så gruffar hon tillbaka, eller ökar ännu mer i energi.

1 kommentar:

  1. Men oj vad dom e lika...:)Vinna är precis lika dan när det gällar att gruffa tillbax..tar man tag i henne och talar om för att det är fel så blir hon galen...men det ger sig snabbt men ändå, dom ska ju inte få för sig att vinna matchen...men det är svårt och veta hur var och när man ska aggera...:/ men vi talar om när saker och ting är fel sen får man bara nonchalera henne så man inte inte gör sån stor grej av det hela..funkat hittils...hoppas allt är bra med tjejen Vessla...//Sandra & Vinna

    SvaraRadera