torsdag 27 december 2007

Huveröds idag igen...

Idag har vi gjort ett besök på Huveröds igen. Vessla har ju ätit upp alla godisar i burken som vi köpte. Så hon fick följa med in i affären idag igen. Som vanligt blev hon lycklig, även om det inte var så många som hade tid att hälsa på henne idag. Vi passade även på att prova och köpa en bilsele till henne. Så att vi ska kunna lite lättare och säkrare lära henne att åka ensam i baksätet. Matte börjar tröttna lite på att sitta där bak. Vessla är i alla fall väldigt snäll i bilen. Där är hon lugn och ligger mest och vilar, vilket är underbart skönt.

Hemma busar hon på som vanligt. Hon är tuggig och försöker hitta på en massa hyss. Jagar katten och biter honom i svansen. Hon håller fast honom i svansen när han försöker klättra upp i sin klätterställning. Då blir han slutligen lite småsur och slår lite hårdare med tassen, men han är alldeles för snäll så vi får gå emellan och säga till henne.

Imorgon är det dags för vetrinärbesök. Vessla ska vaccineras och Panda ska kastreras. Stackars gubben. Men det är ju bäst så. Vi hoppas att allt ska gå bra.

2 kommentarer:

  1. hej Pia.
    Hoppas ni haft en bra jul och att ni får ett gott nytt år...
    Jag blir så full i skratt när jag ser bilder på vessla...för jag tycker dom är så lika till utseendet,,,och verkligen till sättet...;)kul och se hur dom kommer att arbeta med oss i framtiden...Den 3:e dec är det dags för vaccination för Vinna, då ska jag även passa på och väga henne...det är då man inser hur stora dom blir...Vart bor ni förresten i göteborg...??vi brukar juh vara ner ibland så man kanske kan träffas nån gång..:)
    ha de gott, Kramizar från Sandra och resten...;)

    SvaraRadera
  2. Härligt att läsa att ni har haft en trevlig jul.
    Så klart att vi kan ses nån gång, före nyår kanske blir tajt...

    Kommmer ni till My Dog o kikar?

    Ha en bra dag och fortsätt rapportera....

    Hej svejs

    SvaraRadera