måndag 31 december 2007

Gårdagen



På väg för nyårsfirande. Den här gången var Vessla och Panda väldigt snälla och fick åka ensamma i baksätet. Vessla har ju fått en egen bilsele att åka i, så att hon sitter lite säkrare. Det var väldigt skönt att få åka fram i bilen igen. Och så kunde man ju passa på att ta något foto. På första bilden ligger Vessla väldigt snällt, medan hon på andra bilden visar hur glad hon är för sin nya sele. Tugga tugga tugga. Den är ju lite stor än så länge, så hon kommer åt väldigt lätt att tugga på den.

När vi kom fram så var det fint väder och vi tänkte passa på att fota Vessla i solljus för typ första gången sen vi hämtade henne. Vi hann ta någon bild innan hon fick fart i benen och därefter så blev det mest springbilder, fast de är ju lite skoj de också. Här nedan följer en hel drös med bilder.









Titta på Husse, få godis!


Njuta liten liten stund i Husses famn. Det var dags att vila benen lite, så nu fick vi bära på henne istället. Eftersom hon börjar bli ganska tung att bära så turas vi om.


Här är första saken som Vessla verkligen blivit skeptisk och något rädd för. En tomte stod utanför dörren. Konstig sak. Men efter bara en minut eller så, så var hon framme och kollade vad det var för något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar