fredag 14 december 2007

Apport och annat smått och gott

Igår tränade vi lite apport. Vessla mycket duktig och det verkade som att hon tyckte att det var roligt. Titta bara så stolt hon bär på apporten och kommer till Husse med den!



Apporten ser dock lite stor ut i munnen på henne, eller?

Idag fick hon leka lite med en aktiveringsboll. Det verkar som om ost har blivit bra mycket mer intressant nu än det var i början. Hon jobbade både med nos och tassar och rullade på bollen.




Lite senare under dagen så tog jag kameran och Vessla med mig ut i trädgården. Direkt när vi kommer ut så kommer Panda och säger hej och vill vara med. Det gör han väldigt ofta. Här hälsar de sött och snällt på varandra.


Här står Vessla och spanar på Panda. Hon är väldigt intresserad av Panda.

Även Panda ville visa upp sig på bild. Här sitter han på grannens fixarbord och spanar lite.


Efter att ha varit ute en massa, så är det skönt att lägga sig i Mattes säng tycker Panda. Han låg så sött att jag var tvungen att plocka fram kameran igen. Gullplutten.

I morse när jag och Vessla var ute på en liten kort morgonprommenad, så följde Panda med. Han gör så ofta och vill gärna busa och leka med Vessla. När de hade busat ett tag så kom det en gubbe med en hund, såg ut som nån form av Snauzer (ursäkta stavningen). Den var lite mindre än Vessla i storlek. Vessla ville väldigt gärna hälsa på honom och de fick hon. De hälsade och busade lite, men sen tröttnade den andra hunden och då tyckte Vessla att hon ville visst leka mera och började gruffa. Då tänkte jag att det var bäst att jag säger ifrån på en gång att det inte är ett acceptabelt beteende. Tack och lov så lyssnade hon direkt och lugnade ner sig. Under tiden så sitter Panda på en låg sten ungefär 2-3 meter bakom och tittar på. När den andra hunden ville gå fram och kika på honom så sitter han bara kvar, urcool och bryr sig inte. Hussen till den andra hunden fick dra tillbaka sin hund, för Panda tänkte inte flytta på sig.

1 kommentar:

  1. Vilken DUKTIG Vessla! Det bådar gott det där!:)
    Ha en härlig helg!
    anna & hundarna

    SvaraRadera