tisdag 4 december 2007

3:e dagen



Så har Vessla bott hos oss i tre dagar. Hon har lugnat ner sig och kommit mer till ro idag. Det är roligt att se hur hon förändras på så kort tid. Det är mycket sömn mellan små pass av full aktivitet. Många kisspauser och någon enstaka miniprommis. Idag fick hon även följa med när vi skulle åka till Maxi och handla mat. Fast Vessla och Husse fick stanna utanför affären och roa sig bäst de kunde. Husse berättade att det kom lite människor som ville hälsa på henne. Vessla satt i husses famn och hade hälsat snällt och glatt. Det känns verkligen härligt att hon är så öppen för att hälsa på andra människor.



Vessla och Panda lär känna varandra bättre och bättre. Idag tog vi en prommenad till närmaste fotbollsplan, där vi tänkte låta Vessla springa och busa lite, samt att vi tränade lite inkallning med henne. Vessla är så snabb att bilderna på henne blir suddiga, hon satsar nog redan på att bli en hofferacemästare ;o) Panda tyckte det var trevligt att vi var ute och kom för att hälsa på. Då passade de på att hälsa på varandra nos mot nos (bildbevis se nedan).

Vi var även en kort sväng till appelplanen som ligger i närheten av Maxi. Passade på att bara kika in en sväng och låta Vessla nosa runt lite och känna sig för lite. Det var tyvärr inga andra hundar där idag, men det kanske var lugnast så första gången. Även här tränade vi lite inkallningar. Det känns som en av de viktigaste sakerna som en hund behöver kunna, att komma på inkallning.

3 kommentarer:

  1. Oj, vad ni uppdaterar! Mycket trevligt!
    Klart hon är snabb! Snabb som en Vessla!

    SvaraRadera
  2. Duktiga ni är!
    Har Vessla fått ta del av morsarvet när det gäller att vara social så kommer det INTE att vara några som helst problem. Ida ÄLSKAR folk! Som ni kanske märkte... ;)
    Ha det så bra!
    anna, ida & gnista

    SvaraRadera
  3. Hej Pia & Björn...
    Kul att allt går bra med lilla Vessla...hon e jättefin på bilderna...kul och läsa uppdateringarna...:0)Vinna Hälsar till syrran...

    SvaraRadera