onsdag 26 december 2007

Första träningen på Göteborg-Mölndals bk



Idag har vi varit och besökt en av brukshundsklubbarna här i Göteborg. Vi trodde att det skulle vara lite krångligt att hitta dit, eftersom det inte fanns någon adress angiven utan bara kordinater. Men det var väl skyltat, så det gick bra. Väl framme så var vi faktiskt lite besvikna. Det var inte en enda hund ute och tränade. Vad är det här, vädret var ju helt ok och det var ju helgdag. Ok för att det var lite blött på planen, men det får man väl tåla. Nåja, vi gick ut och tränade en stund på egen hand. Det blev mycket jobb på kontakt och att Vessla skulle följa med oss snällt. Belöning blev med kong och dragkamp. Det verkade vara ganska poppis. Sen fick hon en godis i samband med att att hon släppte kongen och så fick hon sitta ner.



Både Husse och Matte passade på att träna med Vessla. Det var lite tråkigt att det var enbart grusplanen som var öppen för träning, eftersom hon är ett litet monster vad det gäller att hitta grus och ta upp i munnen och tugga på. Men det blir väl bättre med tiden.

En liten paus i Husses famn.

Och sen körde vi ett litet pass till.

Det fanns ett par spännande koner på planen, som Vessla ville hälsa på. Och tugga lite på! Husse väsnades lite med konen genom att sparka och vicka lite på den och då ryggade hon tillbaka en kort bit för att direkt gå tillbaka och nosa och tugga på den.


Sen tog Vessla en paus och bara njöt!

Som avslutning var Vessla tvungen att kissa lite på planen också. Ojdå. Här skulle man ju inte kissa egentligen.

2 kommentarer:

  1. MEN...är det ingen tåga i folk...?! ;)Här går en annan och bara längtar efter ett ordentligt träningspass nu när det är glansis mest överallt! Ja, ja i morgon åker jag i alla fall till Flen & får mig lite "barmarksträning" (hoppas jag.
    Ni är duktiga i alla fall! Tummen upp!
    anna & hundarna

    SvaraRadera
  2. hej, funderar på att gå lite kurser på gbg mölndals bhk. rekomenderar du dom?
    mvh Linda

    SvaraRadera