måndag 31 december 2007

Nyårsafton

Idag har vi traskat en liten kort tur i skogen. Vessla fick följa med och klättra på lite saker, både små och stora. De höll på att avverka skogen, så det var en massa spännande stubbar och några stoooora maskiner. Nedan följer en radda bilder från dagen.



Här står Vessla och vaktar "liten" maskin!!!

Husse fick hjälpa till att lyfta ner henne. Han fick till och med sträcka på sig för att nå henne!!!

I förmiddags så lämnade vi Vessla med Husses lillebror, så att vi kunde fara en snabbsväng till affären och handla hem lite saker inför nyårskvällen. Vi försökte vänta tills hon skulle lugna sig och sova när vi åkte, men hon ville ju aldrig somna. Så slutligen så fick vi ge oss av ändå. Vi tänkte hon lugnar sig nog snart. Men det visade sig att hon höll sig vaken tills vi kom hem igen. Det var nog mycket bus i kroppen idag.

För övrigt så har vi träffat Husses brorsöner med deras föräldrar idag. Brorsönerna är lite över året och kryper omkring rätt friskt på golvet. Vessla höll sig rätt lugn och tvillingarna fick komma fram och klappa lite försiktigt på henne. Panda var lite rädd för tvillingarna i början, men framåt slutet av besöket så gick det bra att hälsa och klappa på honom också. Då var han hur lugn som helst och de fick till och med köra huvudet i magen på honom. Han är ju underbart snäll bara han inte är rädd. Vessla hade lite svårt att koppla av när vi skulle äta. Hon låg i biabädden med kompostgaller omkring, men hon var nog lite för nyfiken och ville lyssna på vad vi gjorde. Men sen slocknade hon och sov i flera timmar.

Nu är det snart dags att äta ett mål mat till och sen får vi väl invänta tolvslaget, om vi nu orkar hålla oss vakna. Vi får väl se. Jag tror i alla fall att djuren kommer att sova när tolvslaget infaller. Men om de inte skulle göra det så tror jag ändå inte att de kommer att reagera på några nyårsraketer. Det blir nog väldigt lite raketer här ute i skogen framför allt. Skönt att ta det lite lugnt första nyårsafton för de bägge små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar